Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Hramba vaših osebnih podatkov oddanih v spletnem obrazcu (kontaktirajte nas)

Glede na Splošno uredbo (EU) o varstvu podatkov (GDPR), ki določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov bomo vaše osebne podatke (Ime in priimek, naslov, telefonsko številko in e poštni naslov) uporabili izključno za obveščanje o dogajanjih (akcije, novosti) v podjetju Energija narave d.o.o in z vašimi podatki ravnali skrbno in v skladu z zakonodajo, v nasprotnem primeru nam prosim sporočite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz naše evidence.

Cene

Cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri naročilu na spletni strani.

Plačila

  • z gotovino – ob prevzemu (velja spletna cena)
  • z nakazilom na TRR račun št.: SI56 0202 1025 6837 773 pri NLB d.d.
  • dostava – po veljavnem ceniku objavljenem na spletni strani podjetja

Reklamacije in pritožbe

Naročenega blaga ni možno vrniti, razen če je le to predmet reklamacije . Vsako reklamacijo in pritožbo bomo reševali v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Vse reklamacije in pritožbe lahko naslovite na naslov: Energija narave d.o.o., PE Todraž, Todraž 1, 4224 Gorenja vas ali po e – pošti info@lesnipeleti.si.

Zasebnost podatkov

Vse podatke, ki nam jih boste na katerikoli način posredovali, bomo brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Brez vaše potrditve jih ne bomo kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali inštitucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.